• Vaša ponuda cijena je prazna
Proizvodi
"Kamen je prvi građevinski materijal. Tijekom evolucije, ljudi su pokušavala graditi kuće sa drugim materijalima, ali kamen je i dalje zauzimao važno mjesto. Zbog svojih specifičnih svojstava - tvrdoće, ljepote, zadržavanja temperature - doživljava se kao izniman materijal u konstrukciji i u dekorativne svrhe." - Feriz Mazreku, osnivač Adriatik Stone.

 

 

 

Ljepota, elastičnost i dašak prošlosti.  Otkrijte kamen za svoj dom

Kamen je dragulj interijera i izuzetan građevinski materijal. Zahvaljujući svojoj ljepoti jedinstvenih svojstava i investicijskih vrijednosti, kamen je sveti gral u prirodnim materijalima, a povijesno i trenutno zauzima ekskluzivno mjesto kako u konstrukciji, tako i u dizajnu. 

Možete se diviti i isprobati više od 500 vrsta prirodnog kamena u različitim površinskim obradama, od visokog sjaja do hrapavih, neklizajućih površina. Dotaknite povijest, spoznajte moć prirode, prepustite se inspiraciji koja dolazi od ljepote kamena.

 

Kamenje koje ćemo vam prvo predstaviti bit će:

ONIKS

Naziv jednog od najekskluzivnijih kamena dolazi iz grčkog jezika i znači poludragi kamen. Ako ste u potrazi za nečim ekskluzivnim, oniks će Vas očarati na prvi pogled. Njegova visoka propusnost svjetla preodređuje ga da se igra sa različitim vrstama pozadinskog osvjetljenja i zajedno sa toplim rasponom boja od bijele,  preko boje meda do bordo, čine ga izuzetnim elementom dizajna koji uzdiše luksuz u svakom interijeru.

GRANIT

Granit je jedna od najpoznatijih stijena, korišćena tisućljećima u raznim industrijama kao simbol statusa, snage, trajnosti. Zbog svoje tvdroće, otporan je na ogrebotine, pukotine, mrlje i toplinu. Sadržaj različitih minerala u granitu formira razne kombinacije boja u širokom rasponu, od bijele, preko crne do roze.

MRAMOR

Simbol je luksuza i čistoće. Njegova struktura je zrnasta, a raspon boja je iznimno raznolik. Za razliku od većine vrsta kamena, ne izgleda hladno i koristi se u dekorativne svrhe od davnina.